Synne Natalia T. Dalen

BIO

Synne Natalia -Sniki- vokste opp på en liten gård omgitt av natur som gjenspeiles i hennes foretrukne temaer å tatovere som dyr, fugler, planter, blomster, sopp, amfibier og generellt alt av naturens morsomme og rare fenomener. Liker og bruke fantasien til å skape fabeldyr, merkelige, men vakre skapninger med egen symbolikk og karakter.

Hun begynte å lære tatovering i 2005 og imens hun jobbet i tatoveringsstudio/er, tok hun noen år imellom for å utvikle sine kunstneriske ferdigheter og leke med forskjellige kunstuttrykk frem til 2013, da hun kun fokuserte på tatovering. Hun tegner gjerne kundens ideer i sitt uttrykk, men har også masse ferdige motiv som du kan velge fra.  

Synne Natalia tar også på seg andre prosjekter som omslagskunst, logoarbeid, portretttegning og forskjellige maleoppdrag. For å se eksempler på dette besøk webshop.

Hun produserer også kunst for egen utvikling og salg. Du kan se kunsten hennes ved å besøke hennes atliè på Caspari artspace i Tønsberg by, tatoveringsstudioet på Teie/Nøtterøy eller titte hva som finnes i nettbutikken.

Følg meg på sosiale meider:

Portfolio

Send mail til synne NATALIA